Epurà в Україні

Дата публікації 07.10.2019.
Epurà в Україні

 

 

Epurà в Україні 

Epurá – це поєднання чистої природи Альпійських гір і передових технологій для здоров'я шкіри голови і краси волосся.

В основі продуктів Epurá – мультифункціональний рослинний комплекс, створений на основі екстрактів високогірних трав, які ростуть на вершинах італійських і французьких Альп.

Запатентований Pura Complex: Меліса лікарська, Ялівець, Звіробій, Сосна звичайна, Арніка гірська, Тирлич.

 

Формула продуктів складена у співпраці з професійними ботаніками, гарантує безпеку і органічність продуктів, від насіння до екстрактів. Деякі рідкісні рослини, такі як едельвейс, що входять до складу гами, спеціально культивуються компанією виробником для Epurá, а так само з метою поповнення їх до-ва в природі.

Epurà є втіленням свідомого і етичного ставлення до навколишнього середовища і суспільству в тому числі і завдяки і новій упаковці:

•       більш широке використання матеріалів, що переробляються

•       біорозкладні флакони від 9 місяців до 5 років

•       менше додаткової і скорочення ваги упаковки

•       футляри, виготовлені на 100% з паперу, сертифікованої Лісовою опікунською радою із зазначенням її правильної утилізації.

Epurá це не просто нова гамма продуктів на б'юті ринку, це унікальна концепція, яка потребує підвищеної компетентності від майстрів фахівців і дисциплінованого походу від самих клієнтів салону краси. Але результат не змусить себе чекати і вже точно виправдовує старання.

Так, це ефективно! Екстракти стимулюють регенерацію волосяної цибулини і здатні відновлювати дисульфідні зв'язки, буквально перетворюючи матерію волосся.

У той же час магію природи може розкрити майстер тільки за допомогою підбору правильної комбінації продуктів по догляду за шкірою голови і довжиною волосся.

Важливо пам'ятати, що програма Epura не закінчується салонної процедурою, для пролонгації отриманого результату важливо подбати про грамотному догляді за волоссям та шкірою голови клієнта так само в домашніх умовах.

 

Домашній догляд Epura, це невидимі руки фахівця будинку у клієнта.

 

Epurá це не просто нова гамма продуктів на б'юті ринку, це мрія, що стала реальністю.

 

Безкоштовна консультація:

Менеджер по Києву

+38 096 983 50 99

Регіональний менеджер

+38 050 415 55 02